Šilo Blogas
msgbartop
Apie tai kas užknisa…
msgbarbottom

2008 06 18 Receptas konkursui

Pragaro Virtuvė paskelbė geriausio recepto konkursą, deserto recepto. Ir kadangi šiandien teko TAI daryti, nusprendžiau sudalyvauti ir aš. Tai gi receptas.Iš šaldytuvo imam mėsą:Ją įpakuojam į tam tikrą celofaną vadinama „kepimo maišelis“ (žinau, nes teko peržiūrėti daug pavadinimų, kol jų radau MAXIMOJE pirmą kartą). Tai nėra taip paprasta, nes celofano vienas galas užklijuotas, ir tenka pasikankinti kol randi reikiamą galą. Dar reikia sugebėti maišą užrišti (stipriai!) su tam skirta keistos formos juostele. Jei neišteplioju pusės virtuvės ir rankų iki alkūnių, užskaitau, kad pavyko: Tai kas gavosi dedam ant blėkos, šaunam į įkaitusia iki 200 C orkaitę ir kepam 50 minučių. Iššaunam iš orkaitės, numetam nuo blėkos ir išlupam iš celofano (nudegintus pirštus neblogai atgaivina bėgantis šaltas vanduo iš krano). Viskas, šaltas patiekalas labai skanu uždėtas ant sumuštinio, karštas su bulvėmis ir daržovėmis. Va toks skaniu-skaniausias desertas:). Žinau, paruošimo technologija tikrai sudėtinga ir reikalauja maksimalaus susikaupimo, proto aiškumo ir fizinio pasiruošimo, bet tikrai verta! Su klausimais kokia mėsa, kaip ji dar paruošta ir kaip ji atsirado šaldytuve – nesikreipkit, nes nežinau. Bet tai ir neesminis dalykas :)Skanaus.

 

]]>

Komentarai

  1. |

    Labai nenoriu tuo užgauti, bet kai kurie skaitytojai gali nesuprasti tokio deserto. Ir saldumynų gamintojai gali būti nepasiruošę mėsos konkurencijai.
    Bet mano asmenines simpatijas jis jau pelnė ;)

  2. |

    ((: kaip sako mano tevas – geriausias tortas yra rukyta dešra

  3. |

    Vyrukai.lt stato už tave ir tavo desertą. Vyriškumo metafora.

  4. |

    Šitas desertas patinka ir man. Labiausiai tinkantis vėlyvam vakarui :)
    Noriu mėsos! (Ir alaus) :)

Komentuok

You must be logged in to post a comment.